Mine sponsorer/ samarbejdspartnere:

 

Test af udstyr

adventurerun.dk vil også være genstand for testning af udstyr til diverse løb, f.eks. løbesko, pulsur, løbetøj, rygsæk m.m.

Udover den generelle anmeldelse af udstyr mm, anmelder jeg også udstyr som er blevet brugt til diverse udenlandske 200-250 km ekstremløb (Jungle Marathon 2007, Atacama Crossing 2009, Sahara Race 2009 og Nepal 2011).

Energy booster

If you like caffeine, have a CULT™ Raw Energy Shot!
Dette energishot er 10 gange stærkere end en almindelig udgave af CULT™ Raw Energy/Red Bull og har 3.333 mg. koffein pr.liter. Jeg har brugt denne energibooster til et 250 km bjergløb i Nepal i 2011. Smager bedst køligt.
Use with caution!

Rødbedekrystaller

Panacea's Rødbedekrystaller eller ”Instant Rødbedesaft” består af vakuumtørret rødbedesaft og jeg har haft fornøjelsen af, at bruge det i forbindelse med min træning op til Sahara Race 2009. Hvad skal det så gøre godt for?
Efter sigende, kan det forøge den fysiske udholdenhed i forbindelse med motion med op til 16 %.

En undersøgelse omkring hvorvidt rødbedesaft kan booste ens udholdenhed er publiceret i Journal of Applied Physiology, og som kan læses her.

Jeg er af den opfattelse, at den daglige indtagelse af rødbedesaft har rykket min udholdenhed. Det kan indtages i forbindelse med f.eks. morgenmad eller smoothies. Velbekomme!

Elektrolytter

Endurolytes fra Hammer Nutrition kan modvirke kramper og erstatter de elektrolytter (vitaminer, mineraler og salte) som kroppen mister når der svedes eller når du udsættes for fysisk stress f.eks når der løbes ekstrem løb under meget varme forhold.

Perpetuem

Perpetuem fra Hammer Nutrition er brændstoffet til udholden-hedssport - lige fra flere timers til flere dages begivenheder. Produktet er et energiprodukt som kan erstatte morgenmad, frokost og sågar aftensmad, hvis du skal løbe hele dagen. Det sørger for at du får nok kulhydrater, proteiner, fedt mm., således at du kan holde den kørende sålænge du vil. Perpetuem blev brugt til Sahara Race 2009, og det virkede rigtigt godt. Det holdt mig f.eks. kørende på den lange etape (87 km) i ca. 12 timer i streg uden problemer, hvilket resulterede i en 6. plads på etapen.

Kan fås i flere smagsvarianter.

Recoverite

Recoverite fra Hammer Nutrition har den egenskab at den speeder restitutionstiden op, således at du er frisk igen dagen efter et hårdt race. Recoverite minimerer ømme muskler og påfylder elektrolytter mm.

Kan fås i flere smagsvarianter.

Udo's Choice - Ultimate Oil Blend

Udo's Choice er et økologisk olieblandingsprodukt som indholder de vigtige fedtsyrer Omega 3-6-9. Olien hjælper til følgende: en hurtigere restitution, øger udholdenhed, forkorter restitutionstiden efter træning og skader samt forebygger overbelastningsskader. Panacea er den danske leverandør af denne fantastiske olie som jeg har haft stor glæde af.

Læs mere her