Mine sponsorer/ samarbejdspartnere:

 

Test af udstyr

adventurerun.dk vil også være genstand for testning af udstyr til diverse løb, f.eks. løbesko, pulsur, løbetøj, rygsæk m.m.

Udover den generelle anmeldelse af udstyr mm, anmelder jeg også udstyr som er blevet brugt til diverse udenlandske 200-250 km ekstremløb (Jungle Marathon 2007, Atacama Crossing 2009, Sahara Race 2009 og Nepal 2011).

Kwik Fix by Derek Kwik

Kwik Fix er en inspirationsbog fra diverse ekstremløb samt en personlig fortælling om min ven Derek Kwik, som er den første kineser som har gennemført alle 4Deserts løb, samt diverse Eco-Challenge løb.

Derek "not so" Kwik udgik desværre i Jungle Marathon 2007 pga. en skade, så den har han endnu til gode.

Bogen giver også et billede af Dereks hengivenhed til dyr, særlig hunde og er repræsentant og fundraiser for organisationen Society For The Prevention of Cruelty To Animals (SPCA) i Hong Kong.

The Jungle Marathon by Mark Hines

The Jungle Marathon er skrevet af den engelske ektremløber Mark Hines. Jeg kender Mark i forbindelse med min gennemførelse af Jungle Marahton 2007 hvor han var supporter til løbet. Året efter valgte han selv at gennemføre løbet. Bogen beskriver hovedsagligt om Mark's oplevelser da han gennemførte Jungle Marathon 2008, men også hans træning og forberedelser til jungleløbet er med.

Bogen kan anbefales til dem som har lyst til at løbe Jungle Marathon.

 

 

 

Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe by Haruki Murakami

Haruki Murakami har skrevet denne filosofiske og malende bog omkring sine to lidenskaber: at løbe og at skrive.

Bogen fangede mig ikke rigtigt. Det var spændende læsning mht. Harukis mål og løb. Dog faldt jeg hen da den blev for filosofisk. Må tilstå at jeg sprang en del sider over og det tog mig cirka et halvt år for at komme igennem resten af bogen.

Extreme Running by Kym McConnell & Dave Horsley

"Extreme Running" er et fantastisk opslagsværk som dækker 24 ekstremløb fra alle verdensdele f.eks. Jungle Marathon, Marathon Des Sables, Atacama Crossing og North Pole Marathon. Den er meget informativ og kan kraftigt anbefales.

Læs mere her

Fixing Your Feet by John Vonhof

Dette er bogen for alle løbere som vil vide noget om forebyggelse af vabler, gnavesår mm., samt behandling af disse når skaden er sket. Bogen er uundværelig og har været brugt gennem mange løb.

Læs mere her

Endurance Sports Nutrition by Suzanne Girard Eberle

Endurance Sports Nutrition er opslagsværket for både motionister og eliteidrætsudøvere som gerne vide noget om kost og næring. Denne bog fortæller hvad for noget mad og drikke du skal bruge når du skal træne langt og længe, restituere hurtigere, ungå skader og nå dine mål.

Den er meget udførlig beskrevet hvornår man strategisk skal spise før, under og efter et træningspas, hvilke madgrupper der giver mest energi, proteiner mm., samt hvad der sker med kroppen når man ikke har drukket eller spist nok.

Bogen fortæller ligeledes om hvilke farer der lurer, når kroppen bliver udsat for ekstreme forhold, såsom løbe i ekstrem varme/kulde samt hvordan man skal begå sig under sådanne forhold.

Du kan læse forfatteren Suzanne Girard Eberles blog nedenfor.

Eatdrinkwin.com